Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Hendrickx, molenmaker, geboren te Grathem op 23 april 1873, overleden te Roermond op 4 september 1936, zoon van Peter Josephus Henderikx en Hubertina Petronella Koninckx.


Hij is getrouwd te Roermond op 23 augustus 1904 met
Mechtilda Hubertina Jacobs, naaister, geboren te Roermond op 4 augustus 1880, overleden aldaar op 28 oktober 1934, dochter van Franciscus Hubertus Jacobs en Elisabeth Hubertina Schrijnemakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisa Maria, geboren te Echt op 4 september 1908, overleden op 21 mei 1978, begraven te Helden-Dorp.
    Zij is getrouwd te Roermond op 15 september 1936 met Henri Joseph Hubert Snijders, handelsreiziger, geboren te Buggenum op 11 augustus 1908, overleden te Helden-Panningen (b) op 30 juni 2001, begraven te Helden-Panningen op 5 juli 2001, zoon van Joseph Arnold Hubert Snijders en Maria Catharina Silvrants.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina