Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catherine Elisabeth Vooren, overleden te Oelre onder Wessem op 3 december 1793.


Zij was gehuwd met
Guillaume Vrinssen, landbouwer, geboren te Grathem rond 1753, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 13 juni 1825, zoon van Hendricus Vrinssen en Maria Catharina Nijs.
(Hij was later gehuwd met Petronella Alofs.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gabriel, akkerknecht, geboren te Grathem op 14 september 1784, overleden te Buggenum op 10 januari 1860.
    Hij is getrouwd te Baexem op 22 april 1822 met Antonette van Raet, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 6 maart 1781, overleden te Buggenum op 14 november 1853, dochter van Joannes van Raeth en Gertrudis Coolen.
  • 3 : Willem, dagloner en landbouwer, geboren te Oelre onder Wessem op 1 juni 1787, wonende te Baexem en te Haelen, overleden te Heythuysen op 4 september 1869.
    Hij is getrouwd te Roggel op 9 april 1815 met Berdina Janssen, dagloonster en landbouwster, gedoopt te Roggel op 24 februari 1788, wonende te Baexem en te Roggel, overleden te Heythuysen op 7 juni 1859, dochter van Johannes Janssen en Cornelia op 't Root.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina