Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marguerita Verkennis, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 15 januari 1787.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 februari 1732 voor de kerk met
Willem Aletten, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 15 november 1756.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Heythuysen op 12 oktober 1738, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 januari 1820.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1771 voor de kerk met Johannes Hendrix, landbouwer, gedoopt te Roggel op 11 maart 1739, wonende aldaar, overleden aldaar voor 1820, zoon van Pierre Hendrix en Mechtilde Weijtmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina