Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Beatrix Keunen, geboren te Baexem rond 1771, wonende te Grathem, overleden aldaar op 19 juli 1843, dochter van Peter Kunnen en Henrica Hupkens.


Zij is getrouwd te Baexem op 1 maart 1791 voor de kerk met
Joannes Kockelkoren, akkerman, geboren te Grathem rond 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1831, zoon van Antoine Koekelkoren en Catherine Geenen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina