Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronille van Horck, dienstmeid, geboren te Haelen op 16 juni 1815, overleden te Weert op 26 maart 1892, dochter van Christophorus van Horck en Angelina Gorissen.


Zij is getrouwd te Weert op 17 november 1842 met
Renier Douven, schoenmaker, geboren te Weert rond 1809, zoon van Laurens Douven en Lucia Schaderon.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, schoenmaker, geboren te Weert op 15 juni 1857.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 15 januari 1879 met Wilhelmina Tegelaers, dagloonster, geboren te Nederweert op 23 juni 1851, dochter van Johannes Tegelaars en Anna Maria Creemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina