Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hubertus Loven, landbouwer, geboren te Baexem op 27 juli 1835, overleden te Horn op 11 oktober 1900, zoon van Pieter Joseph Loven en Dorothea Adams.


Hij is getrouwd te Horn op 15 maart 1871 met
Anne Marie van Geneegen, winkelierster, geboren te Horn op 15 augustus 1824, overleden aldaar op 4 januari 1896, dochter van Petrus van Geneigen en Catharina Houben.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 2 april 1856 met Theodorus Hubertus Loven, landbouwer, geboren te Grathem op 26 september 1823, overleden te Horn op 14 november 1868, zoon van Pieter Joseph Loven en Dorothea Adams.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 20 januari 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina