Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Berben, geboren te Baexem rond 1770, overleden aldaar op 16 maart 1840, dochter van Johannes Berben en Johanna op den Horck.


Zij is getrouwd te Baexem op 20 juni 1815 met
Willem Coopmans, onderwijzer, geboren te Haelen op 1 december 1759, overleden te Baexem op 24 juli 1824, zoon van Arnoldus Coopmans en Maria van de Berk.
(Hij was weduwnaar van Maria Joosten, geboren te Leveroij rond 1750, overleden te Baexem op 27 januari 1815, dochter van Laurent Joosten en Maria Pouls.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina