Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Gorissen, landbouwer, geboren te Meijel op 13 juli 1885, wonende te Roggel, zoon van Peter Joannes Gorissen en Anna Maria Houben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 januari 1916 met
Petronella Rijks, geboren te Heythuysen op 21 november 1887, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 8 juli 1982, dochter van Theodor Rijks en Maria Antonetta Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Dora Geertruda, geboren te Heythuysen op 6 december 1920, overleden aldaar op 11 maart 1933.
  • 3 : Wilhelmina, geboren te Heythuysen op 29 november 1921, overleden te Veldhoven op 20 maart 2003.
    Zij was gehuwd met Michel Vaassen.
  • 4 : Elisabeth Margaretha, geboren te Roermond rond mei 1923, overleden te Heythuysen op 13 september 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina