Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Truijen, molenaarsknecht, geboren te Venlo op 19 september 1813, overleden te Haelen op 18 maart 1875, zoon van Mathijs Truijen en Catharina Hendrix.


Hij is getrouwd te Haelen op 29 mei 1854 met
Ida van den Wijer, herbergierster, geboren te Haelen op 4 januari 1810, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 oktober 1872, dochter van Lambertus van de Wijer en Cornelia Linssen.
(Zij is eerder getrouwd te Haelen op 23 november 1842 met Pieter Joannes Knoups, timmerman, geboren te Weert op 22 april 1805, overleden te Haelen op 22 september 1847, zoon van Petrus Knoups en Johanna Gertrudis Wulmkens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina