Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Janssen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Swalmen op 27 november 1789, wonende te Haelen, zoon van Paulus Janssen en Anna Bongaarts.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 september 1826 met
Joanna Custers, landbouwster, gedoopt te Haelen op 3 mei 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 maart 1860, dochter van Petrus Custers en Catharina Teeuwen.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paulus, dagloner, geboren te Haelen op 11 maart 1827.
    Hij is getrouwd te Haelen op 8 mei 1855 met Agnes Smeets, dienstmeid, geboren te Haelen op 27 april 1822, overleden aldaar op 30 januari 1876, dochter van Matthias Smeets en Helena Jegers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina