Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Beatrix Timmermans, landbouwster, geboren te Horn rond 1782, overleden aldaar op 9 januari 1853, dochter van Mathias Jacobus Timmermans en Petronelle Teven.


Zij is getrouwd te Horn op 3 mei 1819 met
Andreas Hendrikx, landbouwer, geboren te Horn op 13 mei 1778, overleden te Beesel op 25 mei 1836, zoon van Michel Hendrikx en Catharina Crompvoets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronelle, geboren te Horn op 28 augustus 1821, overleden aldaar op 11 september 1821.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina