Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Bernardina Peeters, landbouwster, geboren te Haelen op 22 juli 1833, overleden te Hunsel op 11 december 1910, dochter van Joannes Peeters en Anna Dirix.


Zij is getrouwd te Haelen op 1 februari 1858 met
Pieter op Heij, landbouwer, geboren te Heythuysen op 23 februari 1826, overleden te Hunsel op 16 februari 1871, zoon van Leonard op Heij en Willemina Scheepers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 18 mei 1860.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 18 mei 1885 met Winandus Hubertus Janssen, schrijnwerker, geboren te Molenbeersel op 16 november 1858, overleden aldaar op 18 november 1935, zoon van Joannes Janssen en Jacomina Gijsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina