Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Hendrix, landarbeider, geboren te Haelen rond 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 juli 1864, zoon van Joannes Hendrix en Gertrudis Gorissen.


Hij is getrouwd te Haelen op 15 januari 1815 met
Cornelia Hoffer, dienstmeid, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 8 april 1780, wonende te Haelen, overleden aldaar op 15 januari 1850, dochter van Jacobus Hover en Petronille Luijens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, geboren te Haelen op 16 april 1815, overleden aldaar op 5 augustus 1834.
  • 2 : Jacques, geboren te Haelen op 15 september 1817, overleden aldaar op 14 november 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina