Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodora Thijssen, geboren te Baexem op 30 maart 1890, overleden te Susteren op 5 december 1971, dochter van Henricus Hubertus Tijssen en Maria Elisabeth Gubbels.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 mei 1918 met
Theodorus Hubertus Kuijpers, landbouwer, geboren te Haelen op 4 november 1892, overleden te Sittard op 1 februari 1990, zoon van Christianus Kuijpers en Joanna Elisabeth Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Baexem op 4 september 1922, overleden te Susteren op 8 november 1976.
  • 4 : Anna Catharina Hubertina, geboren te Baexem op 5 juni 1924, overleden te Susteren op 28 januari 1998, gecremeerd te Geleen.
  • 5 : Catharina Frederica Bertina, geboren te Baexem op 23 december 1929, overleden te Echt (V) op 3 september 2000, gecremeerd te Geleen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina