Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Overmans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beesel op 25 maart 1837, overleden te Weert op 10 december 1906, dochter van Pierre Joseph Overmans en Anna Maria Houben.


Zij is getrouwd te Beesel op 11 februari 1863 met
Arnoldus Hubertus Thijssen, landbouwer, geboren te Beesel op 24 mei 1833, overleden te Weert op 1 juni 1921, zoon van Henricus Thijssen en Joanna Misdom.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 22 april 1857 met Wilhelmina Huberta Strouken, geboren te Beesel op 12 april 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 februari 1860, dochter van Joannes Strouken en Maria Catharina Janissen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina