Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Reijnders, knecht, geboren te Beesel op 5 december 1860, wonende te Neer, overleden te Baexem op 7 januari 1939, zoon van Leonard Reinders en Dorothea Keunen.


Hij is getrouwd te Haelen op 14 april 1890 met
Maria Gertrudis Geelen, dienstmeid, geboren te Baexem op 27 december 1858, overleden aldaar op 18 november 1922, dochter van Joannes Gielen en Helena Orbong.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Baexem op 6 maart 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina