Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorothea Keunen, geboren te Baarlo op 8 oktober 1825, wonende te Beesel, dochter van Henricus Keunen en Maria Roulen.


Zij is getrouwd te Beesel op 28 november 1855 met
Leonard Reinders, landbouwer, geboren te Helden op 20 september 1822, wonende te Beesel, zoon van Jan Reinders en Maria Engels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, knecht, geboren te Beesel op 5 december 1860, wonende te Neer, overleden te Baexem op 7 januari 1939.
    Hij is getrouwd te Haelen op 14 april 1890 met Maria Gertrudis Geelen, dienstmeid, geboren te Baexem op 27 december 1858, overleden aldaar op 18 november 1922, dochter van Joannes Gielen en Helena Orbong.
  • 2 : Maria, dienstmeid, geboren te Helden rond 1870, wonende te Deurne.
    Zij is getrouwd te Helden op 18 april 1904 met Peter Smets, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1868, wonende te Deurne, zoon van Gerard Smets en Johanna Vaessen.
    (Hij was weduwnaar van Hendrica Engelen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina