Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Geukemeijer, landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 juli 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1948, zoon van Hendrik Wilhelm Adolf Gökemeijer en Maria Helena van Cranenbroek.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 juli 1894 met
Aldegondis Stammen, geboren te Haelen op 30 mei 1862, overleden te Heythuysen op 29 september 1931, dochter van Andreas Stammen en Catharina Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Heythuysen op 13 februari 1897, wonende aldaar, overleden op 18 maart 1977, begraven te Heythuysen.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 november 1919 met Willem Hubert Hermans, timmerman, geboren te Baexem op 21 september 1896, wonende te Heythuysen, overleden op 14 juli 1977, begraven te Heythuysen, zoon van Cornelis Hermans en Maria Wilhelmina Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina