Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Joannes van Appeven, landbouwer, geboren te Posterholt op 5 december 1850, overleden aldaar op 20 november 1927, zoon van Gerardus van Appeven en Gertrudis Timmermans.


Hij is getrouwd te Haelen op 25 april 1898 met
Gertrudis Geraeds, landbouwster, geboren te Haelen op 4 november 1857, overleden te Posterholt op 9 juli 1941, dochter van Paulus Geraedts en Anne Marie Josephine Mooren.
(Zij is eerder getrouwd te Haelen op 21 oktober 1889 met Joannes van Appeven, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 12 juli 1856, overleden te Haelen op 23 april 1897, zoon van Joannes Hubertus van Appeven en Gertrudis Elisabeth op de Coul.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina