Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Schoolmeesters, dagloner, geboren te Beesel op 28 januari 1867, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1942, zoon van Petrus Schoolmeesters en Agnes Sillen.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 april 1900 met
Maria Elisabeth Schreurs, dienstmeid, geboren te Haelen op 15 januari 1874, overleden te Beesel op 23 juli 1950, dochter van Gerardus Schreurs en Anna Catharina Aspers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina