Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Mevissen, geboren te Horn op 24 november 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 augustus 1951, dochter van Joannes Mevissen en Anna Maria Heber.


Zij is getrouwd te Horn op 19 april 1907 met
Peter Jacobus Luijten, landbouwer, geboren te Horn op 23 december 1868, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 juli 1951, zoon van Godefridus Luijten en Maria Josepha Hubertina Verheijden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina