Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Maria Helena Willems, geboren te Haelen op 19 september 1869, overleden aldaar op 4 februari 1899, dochter van Blasius Joseph Willems en Aldegonda Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 11 oktober 1897 met
Everardus Josephus Schreurs, landbouwer, fouragehandelaar en koopman, geboren te Buggenum op 16 juni 1873, overleden te Haelen op 11 september 1948, zoon van Theodorus Schreurs en Anna Maria Goumans.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 29 april 1901 met zijn schoonzus Helena Maria Johanna Willems, geboren te Haelen op 15 oktober 1871, overleden aldaar op 13 april 1954, dochter van Blasius Joseph Willems en Aldegonda Schreurs.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina