Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Joannes Wijnen, losarbeider, geboren te Haelen op 1 mei 1908, wonende aldaar, overleden op 11 augustus 1975, begraven te Haelen, zoon van Wilhelmus Jozef Wijnen en Joanna Odilia op het Broek.


Hij is getrouwd te Haelen op 8 juli 1940 met
Elisabeth Wilhelmina Cleutjens, costumière, geboren te Haelen op 4 juni 1914, wonende aldaar, overleden op 18 juni 1996, begraven te Haelen, dochter van Joannes Hubertus Cleutjens en Maria Gertrudis Francisca Hubertina Waeijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina