Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Florentina Hubertina Wouters, geboren te Weert op 21 juni 1844, wonende te Haelen, overleden aldaar op 6 juni 1906, dochter van Cornelis Hubert Wouters en Anna Catharina Hubertina Kuppens.


Zij is getrouwd te Weert op 25 oktober 1870 met
Paulus Henricus Hubertus Aquarius, brouwer, wethouder Gemeente Neer, raadslid gemeente Neer, ambtenaar van de burgelijke stand en grondeigenaar, geboren te Beegden op 22 augustus 1827, wonende te Neer in de Goot en te Haelen, overleden aldaar op 2 maart 1918, zoon van Theodorus Aquarius en Gertrude van den Acker.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 6 juni 1859 met Johanna Geenen, geboren te Neer op 7 juli 1825, wonende te Neer in de Goot, overleden te Neer op 28 maart 1869, dochter van Wilhelmus Geenen en Elisabeth Bernard.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina