Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Hubertina Corsten, landbouwster, geboren te Grathem op 20 november 1858, dochter van Jean Corsten en Corneille Henderickx.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 april 1887 met
Joannes Wilhelmus Brouns, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1855, zoon van Severinus Hubertus Brouns en Anna Catharina Woutele.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, geboren te Heel en Panheel rond 1890.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 25 april 1919 met Jan Hubert Seerden, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1887, zoon van Jacobus Mathijs Seerden en Maria Hubertina Geraeds.
  • 3 : Angelina Maria, geboren te Panheel op 5 december 1895, overleden op 3 april 1991, begraven te Waubach.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 oktober 1926 met Reinier Hubertus Rijks, geboren te Roggel op 25 mei 1899, overleden te Heerlen (Heerlerbaan) op 28 juli 1962, zoon van Hendrik Rijks en Gertrudis Hubertina Vaesen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina