Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Christina Joosten, geboren te Haelen op 18 april 1908, wonende aldaar, overleden te Thorn op 18 februari 1992, begraven te Haelen, dochter van Peter Jacob Hubert Joosten en Maria Gertrudis Hubertina op het Broek.


Zij is getrouwd te Haelen op 28 oktober 1940 met
Wilhelmus Hubertus Metsemakers, fabrieksarbeider, geboren te Herten op 8 april 1912, wonende aldaar, overleden op 13 april 1998, begraven te Haelen, zoon van Ruthgerus Metsemakers en Aldegonda Hubertina Helwegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina