Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Hubertina Maria Beurskens, dienstmeid, geboren te Haelen op 23 juli 1919, overleden te Roermond (Z) op 8 juni 1986, begraven te Haelen op 11 juni 1986, dochter van Renier Joseph Hubertus Beurskens en Joanna Christina Schreurs.


Zij was gehuwd met
Jacobus Hubertus Wijnen, geboren te Haelen op 15 februari 1914, overleden op 6 april 1981, begraven te Haelen, zoon van Wilhelmus Jozef Wijnen en Joanna Odilia op het Broek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina