Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Catharina Wijnen, geboren te Haelen op 14 januari 1912, overleden in het jaar 2005, begraven te Haelen, dochter van Peter Joannes Wijnen en Anna Elisabeth Tulkens.


Zij is getrouwd te Haelen op 29 september 1941 met
Theodorus Joannes Hubertus Beurskens, chauffeur, geboren te Haelen op 3 januari 1912, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 10 augustus 1951, begraven te Haelen op 13 augustus 1951, zoon van Renier Joseph Hubertus Beurskens en Joanna Christina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 25 augustus 1942.
  • 2 : Anna Elisabeth Maria, geboren te Roermond rond 19 januari 1947, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 21 januari 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina