Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Antonius Hubertus Wijnen, timmerman, geboren te Roermond op 19 maart 1877, overleden te Horn op 22 februari 1966, begraven te Haelen, zoon van Joannes Wijnen en Helena Hubertina Simons.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 oktober 1910 met
Maria Hendrina Vestjens, geboren te Haelen op 24 juli 1880, overleden aldaar op 11 februari 1966, dochter van Joannes Vestjens en Maria Weekers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina