Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josepha Haerden, geboren te Geleen op 27 februari 1838, wonende aldaar.


Zij is getrouwd te Geleen op 19 april 1857 met
Lambert Francis Soons, landbouwer, geboren te Geleen op 7 juni 1832, wonende aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Sibilla, dienstbode, geboren te Geleen op 29 december 1859, overleden te Roermond op 1 december 1930.
    Zij is getrouwd te Roermond op 10 januari 1888 met Theodorus Hubertus Peeters, tapper, geboren te Nunhem op 22 maart 1860, overleden te Roermond op 8 januari 1907, zoon van Johannes Peeters en Dorothea Rachels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina