Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Cleutjens, sigarenfabrikant, geboren te Haelen op 7 juli 1883, wonende aldaar, zoon van Jan Mathijs Cleutjens en Elisabeth Reuten.


Hij is getrouwd te Haelen op 4 april 1910 met
Maria Gertrudis Francisca Hubertina Waeijen, naaister, geboren te Haelen op 15 november 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 december 1962, dochter van Wilhelmus Waajen en Sophia Elisabeth aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Wilhelmina Catharina, geboren te Haelen op 14 december 1918, overleden te Roosendaal op 30 januari 1993.
    Zij was gehuwd met Harrie Vercruijssen.
  • 5 : Mathias Leonardus, geboren te Haelen op 20 juni 1921, overleden aldaar op 27 januari 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina