Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Agnes Catharina Giesen, geboren te Haelen op 22 augustus 1883, overleden te Grave op 23 april 1930, dochter van Jacobus Giesen en Maria Cornelia Knoups.


Zij is getrouwd te Mill en Sint Hubert op 4 juni 1912 met
Wilhelmus Engelbertus van Strijp, houthandelaar, geboren te Mill op 31 maart 1873, overleden te Mill en Sint Hubert op 7 juli 1952, zoon van Johannes van Strijp en Hermina Kruijsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina