Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Maria Giesen, geboren te Haelen op 2 december 1877, overleden te Kerkrade op 4 februari 1953, dochter van Jacobus Giesen en Maria Cornelia Knoups.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 juli 1911 met
Alphons Mathias Hubert Gelekerken, caféhouder, geboren te Heerlen op 1 juni 1858, overleden te Kerkrade op 29 oktober 1931, zoon van Pieter Jacob Gelekerken en Maria Anna Hubertina Maas.
(Hij was weduwnaar van Wilhelmina Roebroek, geboren te Horbach (D) rond 1877, overleden aldaar op 18 augustus 1910.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina