Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Reijnders, landbouwer, geboren te Horn op 17 augustus 1881, wonende te Haelen, overleden te Horn op 30 oktober 1959, zoon van Willem Reijnders en Anna Maria Vermeulen.


Hij is getrouwd te Haelen op 31 maart 1913 met
Gertrudis Schoenmaekers, dagloonster, geboren te Haelen op 20 maart 1888, overleden te Grathem op 27 juli 1976, dochter van Joannes Hubertus Schoenmakers en Joanna Schmits.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus Wilhelmus, dienstknecht, geboren te Haelen op 20 september 1913, overleden te Roermond (Z) op 18 januari 2000.
    Hij is getrouwd te Montfort op 24 januari 1938 met Cornelia Margaretha Zeelen, geboren te Montfort op 15 januari 1908, overleden aldaar op 4 juni 1991, dochter van Wilhelmus Hubertus Zeelen en Maria Josephina Cremers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina