Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus Maréchal, landbouwer, geboren te Wessem op 6 juni 1848, wonende aldaar, zoon van Leonardus Maréchal en Maria Gertrudus Linssen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 4 november 1881 met
Elisabeth Hubertina Clout, geboren te Heel en Panheel op 21 april 1854, wonende te Wessem, overleden aldaar op 10 december 1896, dochter van Antoon Clout en Anna Maria Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem rond 1887.
    Hij is getrouwd te Beegden op 20 juni 1919 met Anna Margaretha Helena Snijders, geboren te Beegden rond 1890, dochter van Joannes Snijders en Joanna Hubertina Rutten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina