Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hubertus Maréchal, landbouwer en grondwerker, geboren te Wessem op 8 augustus 1888, wonende te Haelen, overleden aldaar op 26 april 1952, zoon van Andreas Hubertus Maréchal en Elisabeth Hubertina Clout.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 mei 1915 met
Maria Agnes Waeijen, geboren te Haelen op 16 januari 1893, wonende aldaar, dochter van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Haelen op 2 oktober 1915, overleden te Asten op 12 maart 2001.
    Zij is getrouwd te Eindhoven op 20 januari 1938 met Martinus Franciscus Janssen, geboren te Asten op 1 mei 1913, overleden op 7 augustus 1992, zoon van Peter Janssen en Francisca van Heugten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina