Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Sleuters, koperslager, geboren te Haelen op 18 oktober 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 maart 1913, zoon van Petrus Christianus Sluijters en Petronelle Albers.


Hij is getrouwd te Haelen op 26 april 1879 met
Anna Maria Schreurs, geboren te Haelen op 13 april 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 augustus 1921, dochter van Guillaume Schreurs en Aldegonde van den Acker.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina