Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Johanna Felicité Jongen, geboren te Geleen op 24 augustus 1879, overleden te Grathem op 20 juni 1968, begraven aldaar, dochter van Jan Renier Jongen en Maria Elisabeth Riga.


Zij is getrouwd te Geleen op 25 juni 1909 met
Godfried Servaas Christiaan Joseph Verbruggen, geboren te Brussel (B) op 27 februari 1879, overleden te Grathem op 2 februari 1961, begraven aldaar, zoon van Renier Hubert Verbruggen en Maria Barbara Caenen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Marie Henriëtte Jeanne, geboren te Grathem op 24 maart 1917, overleden te Wessem op 30 juli 2013, begraven te Grathem.
  • 5 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 13 juni 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina