Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Ververs, geboren te Heythuysen op 28 januari 1895, dochter van Jacobus Ververs en Anna Catharina Beurskens.


Zij is getrouwd te Haelen op 8 april 1918 met
Theodorus Joseph Schatorjé, leidekker, geboren te Haelen op 27 maart 1892, wonende aldaar, overleden op 11 juli 1982, begraven te Haelen op 14 juli 1982, zoon van Albertus Schatorjé en Anna Gertrudis Kersten.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jacobus Cornelis, geboren te Haelen rond februari 1924, overleden aldaar op 10 oktober 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina