Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marcus Mathias van Oeteren, metselaar, geboren te Haelen op 7 mei 1891, overleden te Roermond op 8 februari 1978, begraven te Haelen op 10 februari 1978, zoon van Leonardus van Oeteren en Dorothea Kuijpers.


Hij is getrouwd te Haelen op 25 september 1922 met
Josephina Kuijpers, geboren te Haelen op 26 juni 1892, overleden te Horn op 4 januari 1966, begraven te Haelen op 7 januari 1966, dochter van Arnoldus Kuipers en Johanna Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Dorothea Helena, geboren te Haelen rond 1924, overleden te Roermond op 18 juni 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina