Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Angelina van Oeteren, geboren te Haelen op 6 november 1892, overleden te Roermond op 30 oktober 1962, begraven te Leeuwen, dochter van Leonardus van Oeteren en Dorothea Kuijpers.


Zij is getrouwd te Haelen op 3 september 1923 met
Jan Hubert Mintjens, metselaar, geboren te Stevensweert op 22 maart 1894, wonende aldaar, overleden te Roermond-Leeuwen op 26 augustus 1978, zoon van Hendrik Mintjens en Helena Mechtildis Ramakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina