Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Halfers, dienstmeid, geboren te Weert op 20 februari 1862, wonende te Haelen, overleden aldaar op 7 mei 1937, dochter van Theodorus Halfers en Gertruidis van de Port.


Zij is getrouwd te Weert op 4 september 1890 met
Wilhelmus Gerardus Peeters, landbouwer, geboren te Haelen op 20 januari 1858, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 juli 1936, zoon van Godefroi Peeters en Francoise Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Godfridus Hubertus, geboren te Haelen op 22 februari 1894, overleden aldaar op 23 maart 1894.
  • 4 : Theodorus Godefridus, geboren te Haelen op 24 september 1897, overleden aldaar op 20 augustus 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina