Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Hendrix, dienstmeid, geboren te Kessel op 24 april 1806, dochter van Henri Hendrix en Anna Elisabeth Beurskens.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 april 1835 met
Jean Guillaume van Vlodrop, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1811, overleden aldaar op 10 juli 1889, zoon van Peter van Vlodrop en Elisabeth Ketelaers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina