Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Gielen, geboren te Baarlo op 18 november 1767, wonende te Roggel, dochter van Pierre Gielen en Mechtilde Sloesen.


Zij is getrouwd te Kessel op 28 juni 1804 (1) met
Anthon Reefs, akkerman, geboren te Kessel op 13 januari 1752, overleden aldaar op 20 januari 1807, zoon van Caspar Reefs en Maria Timmermans.

Zij is getrouwd te Kessel op 21 november 1807 (2) met
Jacobus Stoffers, landbouwer en hovenier, gedoopt te Roggel op 21 november 1780, wonende aldaar, zoon van Christophorus Stoffers en Godefrida Berghs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, geboren te Roggel op 27 maart 1811.
    Zij is getrouwd te Venlo op 7 november 1836 met Herman van Wijlick, landbouwer, geboren te Velden op 24 februari 1808, zoon van Jan van Wijlick en Petronella Verbeeck.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina