Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Tilmans, dagloonster, geboren te Horn op 3 april 1778, overleden aldaar op 13 januari 1845, dochter van Godefroi Tilmans en Elisabeth Verkennis.


Zij is getrouwd te Horn op 19 mei 1803 (1) met
Jean Verbenden, dagloner, geboren te Horn op 29 september 1769, zoon van Mathieu Verbenden en Jeanne Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu, geboren te Horn op 29 mei 1803.

Zij is getrouwd te Horn op 26 mei 1834 (2) met
Peter Gubbels, dagloner, geboren te Horn op 4 mei 1773, gedoopt aldaar, wonende aldaar, zoon van Joannes Gubbels en Aldegonda Colbers.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 16 april 1795 voor de kerk met Petronella Jegers, gedoopt te Haelen op 5 februari 1770, overleden te Horn op 24 september 1814, dochter van Joannes Stephanus Jegers en Mechtildis Keucken. Hij was weduwnaar van Anna Maria Cremers, geboren te Horn rond 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 augustus 1830, dochter van Jacques Creemers en Gertrude Linssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina