Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josef Meijts.


Hij was gehuwd met
Petronella Cransen, spinster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josef, dagloner, gedoopt te Roggel op 6 maart 1763, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 27 september 1831.
    Hij is getrouwd te Baexem op 29 april 1797 voor de kerk (1) met Hendrina Vrencken, landbouwster, gedoopt te Roggel op 17 april 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juni 1807, dochter van Johannes Vrencken en Johanna Baetsen.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 april 1808 (2) met Agnes op 't Root, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 30 maart 1777, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 30 oktober 1852, dochter van Henricus op 't Roodt en Catharina Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina