Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dionisius Loijen, gedoopt te Roggel op 21 februari 1705, overleden te Heythuysen op 14 oktober 1781, zoon van Lambertus Loijen en Catharina Paulsen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 februari 1729 voor de kerk met
Maria Aestheris op 't Root, gedoopt te Heythuysen op 1 december 1694, overleden aldaar op 13 januari 1766, dochter van Mathias op Gen Roet en Christina N.N..

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas, landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 april 1731, overleden aldaar op 4 augustus 1807.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1755 voor de kerk met Marguerite Thuijls, geboren te Heythuysen rond 1731, overleden aldaar op 29 maart 1816, dochter van Leonardus Thuijls en Catherine Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina