Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Evers, geboren te Baexem op 13 november 1878, dochter van Cornelis Evers en Anna Catharina Nuijens.


Zij is getrouwd te Baexem op 19 oktober 1910 (1) met
Mathijs Hubertus Levels, geboren te Heel en Panheel rond 1876, overleden te Baexem op 29 februari 1924, zoon van Wilhelmus Levels en Margaretha Hubertina Bijlmakers.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Baexem op 6 augustus 1926 (2) met
Joannes Gerardus Cauven, geboren te Roggel op 19 mei 1881, wonende te Baexem, overleden aldaar op 25 maart 1965, zoon van Wilhelmus Cauven en Gertrudis Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina