Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Pils, dienstknecht, gedoopt te Roggel op 21 september 1795, overleden te Nederweert op 14 maart 1867, zoon van Godefridus Pijls en Maria Linssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 februari 1819 met
Petronilla Velter, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 14 september 1792, overleden te Nederweert op 15 februari 1868, dochter van Thomas Velters en Maria Voermans.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 21 juni 1813 met Dionysius Willekens, boerenknecht, gedoopt te Roggel op 18 mei 1785, overleden te Heythuysen op 1 april 1818, zoon van Martinus Willekens en Maria van der Velden.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, geboren te Nederweert op 31 oktober 1823, overleden te Haelen op 14 oktober 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina