Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Leijkens, landbouwer, geboren te Roggel rond 1757, gedoopt aldaar op 25 maart 1758, overleden te Heythuysen op 24 februari 1816, zoon van Petrus Leijkens en Catharina van Horne.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 februari 1791 voor de kerk met
Anna van Ell, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1769, overleden aldaar op 30 september 1833, dochter van Willem van Ell en Catharina Luijten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catarina, landbouwster, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 30 november 1791, overleden te Heythuysen op 29 augustus 1850.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1810 met Jean Hendrikx, landbouwersknecht, geboren te Nederweert op 16 november 1781, overleden te Heythuysen op 14 oktober 1843, zoon van Henri Hendrikx en Aldegonda Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina