Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Hendrix, wonende te Horn.


Zij was gehuwd met
Hendericus Hendrickx, wonende te Horn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dienstmeid, arbeidster en akkervrouw, gedoopt te Horn op 5 augustus 1780, wonende te Haelen, overleden aldaar op 2 april 1857.
    Zij is getrouwd te Horn op 14 januari 1807 (1) met Adamus Ingevelt, dienstknecht, gedoopt te Haelen op 27 maart 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 oktober 1812, zoon van Leonardus Ingevelt en Gertrudis Daemen.
    Zij is getrouwd te Haelen op 19 oktober 1813 (2) met Joannes Verhaegh, landbouwersknecht en landbouwer, gedoopt te Haelen op 20 oktober 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 oktober 1831, zoon van Joannes Verhaegh en Joanna Smolders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina